Expoziţia temporară “ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA”, la UBB

Cluj-Napoca,  30  martie 2015

Invitaţie
 

          Muzeul de Paleontologie-Stratigrafie şi Laboratorul de Paleotheriologie Paleontologia Vertebratelor, din cadrul Facultăţii de Biologie şi Geologie, UBB, vă invită la expoziţia temporară “ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA”. Aceasta este deschisă pentru vizitare în perioada 3 aprilie – 30 septembrie 2015, de marţi până duminică inclusiv, în intervalul orar 10.00-18.00. În mod excepţional aceasta este deschisă publicului larg şi în săptămâna 6 – 10 aprilie (luni-vineri).
          Expoziţia temporară intitulată “ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA” pune în valoare o serie de fosile unicat descoperite în ultimii ani de paleontologii clujeni (coordonaţi de prof. univ. dr. Vlad A. Codrea), la care se adaugă o serie de reconstituiri care încearcă să redea cât mai fidel aspectul acestor vechi “locuitori” ai Transilvaniei. Expoziţia se adresează vizitatorilor de toate vârstele.

PROGRAM DE SĂRBĂTORI: Expoziția va fi închisă în zilele 4, 5, 11, 12, 13 aprilie 2015, respectiv 1Mai, 6 mai, 1Iunie și 15 august.

 

 Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice a UBB

icon_ubb

About alexandra.gabudean