Inaugurarea festivă a laboratoarelor de informatică, în prezenţa doamnei consul Judith Urban de la Consulatul German din Sibiu, la UBB

Cluj-Napoca, 08 decembrie 2015

Inaugurarea festivă a laboratoarelor de informatică, în prezenţa doamnei consul Judith Urban de la Consulatul German din Sibiu, la UBB

 

          Joi, 10 noiembrie 2015, doamna consul Judith Urban de la de la Consulatul Republicii Federale Germane din Sibiu va participa la inaugurarea festivă a laboratoarelor de informatică aparţinând Facultăţii de Matematică şi Informatică a UBB, dotate prin contractul de sponsorizare al programului de studiu Informatică – Linia germană, nivel licenţă, de către firmele partenere, EBS Romania S.A – o companie NTT DATA, MHP Consulting Romania SRL şi Porsche AG.
          Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 10.00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), sălile L320 şi L321. Cu această ocazie laboratoarele vor fi redenumite, primind astfel numele de Laboratorul EBS, respectiv Laboratorul MHP.
           La aceasta ceremonie vor participa Daniel Metz, CEO EBS, Oliver Oswald, CEO MHP şi alţi invitaţi. Din partea Universităţii Babeş-Bolyai vor participa prof. univ. dr. Rudolf Gräf, prorector responsabil de linia germană şi cooperarea cu mediul cultural german, studii doctorale, edituri şi prof. univ. dr. Adrian Petruşel, decanul Facultăţii de Matematică şi Informatică alături de cadre didactice şi studenţi din UBB.
          Universitatea Babeș-Bolyai, împreună cu MHP Consulting Romania SRL, Porsche AG şi cu EBS Romania S.A – o companie NTT DATA. au semnat în data de 5 martie 2014 un contract pentru finanțarea primului program de studiu, specializarea informatică, cu limba de predare germană, din cadrul Facultății de Matematică și Informatică. Programul se adresează absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunoscători ai limbii germane. 

Direcţia Comunicare şi PR a UBB

 

 

 

About alexandra.gabudean