Invitație – Lansare ”Emerging Cluj Next Step” 2016

Cluj-Napoca, 28 ianuarie 2015

Invitație

Lansare ”Emerging Cluj Next Step” 2016  

         
          Facultatea de Business din Cluj-Napoca
, alături de Amsterdam University of Applied Sciences are deosebita plăcere de a vă invita vineri, 29 ianuarie 2016, ora 13:00, la Casino Centru de Cultură Urbană, la evenimentul de lansare a proiectului internațional și a revistei ”Emerging Cluj Next Step”.
          Evenimentul, aflat la a doua sa ediție, reunește specialiști și pe cei mai de excepție  studenți ai ambelor universități într-un schimb multicultural, cu intenția de a analiza și studia potențialul de dezvoltare al orașului Cluj-Napoca, propunând totodată adoptarea unui model HR inovativ, în perspectiva unui mediu de business superior și resonant cu statutul de candidat la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.
          Masa rotundă de dezbateri va reuni reprezentații a 14 țări, CEO renumiți, manageri HR și academicieni ai statelor participante, în încercarea de a propune și iniția o analiză profundă a orașului clujean și a oportunităților europene și internaționale ale acestuia.
          Pentru detalii suplimentare și confirmarea participării, vă rugăm să ne contactați prin e-mail:  EmergingCluj@gmail.com,   sau telefonic:

Prof. Ioan Alin NISTOR:        0744 158 726 (Română)

Prof. Sander SCHROEVERS:  0799 629 427 (English)

 

Direcția Comunicarea și PR a UBB

 

 

 

 

 

About alexandra.gabudean