Zilele Porților Deschise ale Departamentului de Teatru

Cluj-Napoca, 11 martie 2016

 

Zilele Porților Deschise ale Departamentului de Teatru

 

          Departamentul de Teatru, din cadrul Facultății de Teatru și Televiziune a UBB, organizează, în perioada 18-22 aprilie 2016, Zilele Porților Deschise. Activitățile programate în cadrul acestei manifestări se adresează elevilor și profesorilor din învățământul pre-universitar şi se vor desfășura atât la sediul central al facultăţii (str. M. Kogălniceanu, nr.4), cât și la sediile de pe strada Universității nr.7-9 și strada Horea, nr.31 (studioul „Radu Stanca” din incinta Facultății de Litere).
Pe parcursul săptămânii „Şcoala Altfel”, Departamentul de Teatru al Facultății de Teatru și Televiziune (liniile de studiu română și maghiară) propune mai multe activități, care vor introduce elevii şi profesorii de liceu în atmosfera de lucru şi îi vor familiariza pe aceştia cu viața studenților de la secțiile de Actorie, Regie și Teatrologie.
Vizitele pentru activitățile Departamentului de Teatru vor fi programate prin e-mail la adresa: adriana.florea@ubbcluj.ro. Pentru mai multe informații cu privire la activitățile Facultății de Teatru și Televiziune puteți accesa: http://teatrutv.ubbcluj.ro și https://www.facebook.com/teatrutvcluj.
Programul detaliat al activităților îl regăsiți aici Program Zilele Portilor Deschise – Departamentul de Teatru.

Direcția Comunicare și PR a UBB

About alexandra.gabudean